Dehydratorer

Bageren og Kokken har dehydratorer i forskellige størrelser og farver, herunder fra amerikanske Excalibur. Det er kvalitative tørreovne til gode priser. Få en svampetørrer hurtigt og med et højt serviceniveau.

At tørre mad har længe været anvendt af mennesker til at bevare fødevarer. Tørring giver en meget længere holdbarhed af fødevarer.

Ved tørring af fødevarer kan man anvende lidt forskellige metoder. Soltørring eller lufttørring er to gamle metoder, men ikke særligt lette. En meget enkel måde er at bruge en dehydrator, en tørreovn, en svampetørrer eller en fødevaretørrer. De er alle navne for det samme køkkenapparat. En dehydrator er en lille ovn, men har kun den temperatur, der kræves til tørringen. At tørre i den regulære ovn er også godt, men det tager længere tid, og ikke alle har mulighed for at have ovnen tændt i så lang tid. Dehydratoren bruges specifikt til tørring af fødevarer. Næsten alt kan tørres, kun din fantasi sætter grænserne! Svampe, bær, frugt eller müsli er et par forslag til, hvad der er populært at tørre.

Dehydratorer