Bordgrill & Paninigrill

Hos Bageren og Kokken tror vi fuldt og fast på, at panini og varme sandwiches er den ultimative snack, om det så gælder aftensmad eller frokost. Her kan du finde en bordgrill, toaster eller paninigrill, som er meget brugervenlig. En paninigrill er ideel, når du kun har lidt tid, men har brug for noget, der mætter i lang tid. Desuden er der masser af anvendelsesmuligheder, så du kan skabe små sensationer derhjemme. En paninigrill er perfekt til hverdagen, og den skuffer på ingen måde. Resultatet bliver himmelsk godt!

Vi tilbyder en bordgrill, der kan klare ethvert brød, så du kan riste din sandwich - giv dig i kast med ciabatta, focaccia, naan, tortillas og bagels. Din bordgrill kommer fra kendte mærker som OBH, der opfandt sandwicgrillen, og Tefal i samarbejde med Jamie Oliver. Disse er enkle og lette at bruge. De er også rengøringsvenlige.

En sandwichgrill eller paninigrill i en model med ekstra dybde gør det muligt at bevare det saftige fyld. Vi har også en grill med indbygget skæredesign, der gør det nemt for dig at dele sandwichen med en helt særlig person!

Bordgrill & Paninigrill