Ankarsrum Assistent Tilbehør

Ankarsrum har en vidunderligt elegant og funktionel maskine i form af den klassiske køkkenassistent. De overtog produktionen af ​​køkkenmaskinen fra Electrolux, der begyndte at producere deres Assistent i 1940'erne.

For at få den maksimale arbejdskapacitet fra Ankarsrums køkkenassistent findes der en række tilbehørsdele, som du kan udstyre køkkenassistenten med. Først derefter kan du få det fulde potentiale af Ankarsrum. Pludselig åbner der sig et helt arsenal af muligheder i køkkenet.

Lav for eksempel frisk hjemmelavet pasta med de rigtige pastaruller. Frisk pasta tilbyder en helt anden smag end almindelig pasta, men kan til tider være lidt tricky. Med Ankarsrums tilbehør til lasagne, tagliatelle eller fettuccine bliver det let at lave din egen friske pasta.

At lave sin egen pølse har også gennemgået en renæssance i den seneste tid, og det er både sjovt og spændende at eksperimentere sig frem med krydderier og fyld til den ultimative pølse. Ankarsrum Assistent har tilbehør til at lave både egne pølser og hakkekød.

På Bageren og Kokken har vi samlet et stort sortiment af Ankarsrums tilbehør til assistenten. Pastaruller, pølsehorn, kødhakkere, forskellige piskeris og kroge, skåle og rivetilbehør er noget af tilbehøret i sortimentet.

Ankarsrum Assistent Tilbehør