Ankarsrum Assistent Original

Den klassiske køkkenmaskine Ankarsrum Original er måske bedre kendt som Assistent. Den første version af maskinen blev lanceret af Electrolux i 1940, og produktet er blevet fremstillet i smålandske Ankarsrum siden 1969.

Maskinen er kåret som bedst i test utallige gange og lever videre som en konstant opdateret klassiker. Ankarsrum Original er maskinen til dem, der ønsker at bage store brød. I 7-liters gryden kan du bage med op til 1,5 liter dejvæske, svarende til 5 kg dej. Køkkenassistenten er en klassiker på alle niveauer, og især i designet, der fører ​​tankene tilbage til en anden tid. Måske ejede din farmor eller bedstemor en Ankarsrum køkkenmaskine. Modellen fås i 10 flotte farver, der virkelig liver køkkenet op.

Lige så vel som designet af ​​Ankarsrums køkkenassistent er blevet pænere med årene, er selve maskinens funktionalitet også blevet bedre. Den fungerer bedre end nogensinde før, og den føles ikke "umoderne", hvad angår præstationer.

Hos Bageren og Kokken har vi et stort sortiment af Ankarsrum Original, der fås i forskellige farver og forskellige pakker med tilbehør. Vores service er velkendt, og vi har korte leveringstider.

Ankarsrum Assistent Original