Zwilling Knive

Zwilling J.A. Henckels begyndte sin virksomhed i 1731 i tyske Solingen. Mærket med tvillingerne er et af ​​verdens ældste brands. Det tog dog et stykke tid, før forretningen virkelig tog fart, men da Johann Abraham Henckels i 1818 etablerede en butik i Berlin begyndte rejsen, der førte til Zwillings succes, og i dag er man ​​verdens førende, når det kommer til køkkenknive.

Zwilling er verdens største producent af knive til køkkenet. Kvaliteten og designet er i verdensklasse. Zwillings mål er hele tiden at skabe nye innovative løsninger, når det kommer til køkkenknive. De har et stort udvalg af køkkenknive og en utrolig bredde. Alt fra de japansk-inspirerede knive til de mere traditionelle vestlige knive. Kokkeknive, skrælleknive, santokuknive, grøntsagsknive, filetknive og trancheringsknive er alle med i Zwillings sortiment.

På Bageren og Kokken har vi et utroligt stort og bredt udvalg af Zwillings knive. Alt fra prisvenlige robuste knive, knive til de professionelle, og alt derimellem. Vi har også masser af knivtilbehør, såsom knivslibere, skærebrætter, knivblokke og knivstativer fra Zwilling. Vi har favorable priser på vores Zwillling-knive, og vi leverer altid hurtigt og gnidningsløst.

Zwilling Knive