Wüsthof

Lige siden at Abraham Wüsthof etablerede sin fabrik i 1814 i Tyskland, har familien fremstillet sine kvalitative Wüsthofknive. I dag er vi nået til den syvende generation, som driver virksomheden. Wüsthof er med sine 200 års erfaring et af ​​de førende mærker, når det gælder førsteklasses knive. Alle knive bliver fremstillet på de tre fabrikker i Solingen, Tyskland.

Få køkkenknive er så pålidelige som Wüsthofs køkkenknive. Wüsthof er en kæmpe virksomhed, der forsyner tusindvis af kunder med gode køkkenknive på verdensplan. Dette bevirker, at deres knive bliver testet om og om, og kunderne vender tilbage til Wüsthof og deres knive.

På Bageren og Kokken har vi samlet et stort udvalg af køkkenknive fra Wüsthof og deres fire serier, Classic, Classic Ikon, Ikon og Pro. Wüsthof fremstiller prisvenlige knive af en høj kvalitet. Hos Bageren og Kokken sælger vi Wüsthofs knive til gode, lave priser online og leverer altid et højt serviceniveau. Lige fra det tidspunkt, du afgiver din bestilling på en Wüsthof kniv, til den bliver leveret.

Wüsthof