Victorinox

Schweiz er på mange måder et land, der er forbundet med kvalitet og luksus. Med rette! Alpelandet huser nogle af verdens største banker samt de mere eksklusive urproducenter. Det har dog ikke altid været tilfældet i Schweiz.

Da Karl Elsener åbnede sin knivbutik i 1884, var Schweiz et af de fattigere lande. Et par år senere solgte han sin første kniv til den schweiziske hær. Succesen var enorm, og firmaet Victorinox er en af ​​de største producenter af knive på verdensplan. Ud over deres schweiziske arméknive har de et omfattende udvalg af køkkenknive.

På Bageren og Kokken har vi en række forskellige former for knive fra Victorinox. Kokkeknive, filetknive, skrælleknive, santokuknive, brødknive og knivsæt fra Victorinox finder du lige hos os. Vi er stolte af vores service, og bestiller du en kniv fra Victorinox hos os, tilbyder vi dig en imødekommende service, hurtig levering og en cool pris.

Rigtig gode og skarpe knive åbner nye døre i køkkenet. Pludselig bliver det en sand fornøjelse at skære. Hvis man plejer sine knive med omhu og gør brug af en knivsliber, så holder kvalitetsknive længere end de billigere modeller.

Victorinox