Urteknive

Bare fordi man er mindre, behøver man ikke være dårligere. Se nu blot på David, der besejrede kæmpen Goliat. Det samme princip gælder i køkkenet!

Den mindste kniv i køkkenet er næsten altid urtekniven, og den er med til at understrege, at størrelsen ikke betyder noget. Urtekniven er nemlig en af de mest anvendelige knive i køkkenet. Det skyldes i høj grad smidigheden og størrelsen. Urteknive ligger normalt inden for størrelsesintervallet 8-15 cm og har en lige og spids klinge. De forskellige størrelser på knivene gør dem gode til forskellige ting, men urteknivens styrke er dens store alsidighed. En sand universalkniv, der kan skrælle, skære i skiver og hjælpe med at dekorere på optimal vis. Det vigtigste med en skrællekniv er, at den er skarp og ligger godt i hånden. En god urtekniv er et must i ethvert køkken.

Hos Bageren og Kokken har vi et stort udvalg af urteknive, og de fås i forskellige størrelser, materialer og prisklasser fra nøje udvalgte producenter såsom Global, Tamahagane, Victorinox med mange flere. Vi kan altid tilbyde en høj grad af service og kort leveringstid, hvis du bestiller din urtekniv hos os.

Urteknive