Type 301 Porsche

Når nogen ser navnet Porsche, tænker man sandsynligvis på noget helt andet end knive. Porsche er en af ​​verdens største virksomheder inden for bilindustrien, og deres design er kendt verden over.

Ferdinand Alexander Porsche var barnebarn af Porsches grundlægger Ferdinand Porsche. Ferdinand Alexander Porsche designede en række forskellige elementer i et bredt område, herunder knive. Porsche-knivene er udviklet i samarbejde med den japanske knivproducent Chroma. Porsches knive har et unikt design, der står i modsætning til alle de andre køkkenknive på markedet. Chroma Type 301, som de også kaldes, har et unikt design, der balancerer en perfekt ydelse med stor harmoni. Knivene er blevet kåret som bedst i test af en række forskellige test indenfor segmentet køkkenknive.

FA Porsche udviklede hen over fire år Type 301 i et tæt samarbejde med forskellige professionelle kokke. Det gælder bl.a. den anerkendte superkok Jörg Wörther. Det ergonomiske håndtag på kniven er højtværdsat af professionelle kokke, der bruger deres knive meget.

Bageren og Kokken har en bred vifte af Porsche-knive til gode priser og med hurtig levering. Vi har brødknive, skrælleknive, trancheringsknive, filetknive og kokkeknive fra Chromas Type 301 af FA Porsche.

Type 301 Porsche