Trancherknive

En samling af køkkenknive er ikke komplet, hvis du ikke har en trancherkniv eller forskærerkniv i samlingen. Der er selvfølgelig ingen anden kniv i køkkenet, der kan tranchere som en trancherkniv. Men hvad betyder det egentlig at tranchere?

Tranchere er at skære et stykke kød ud. Det kan være en kylling eller en steg. Dette sker før selve serveringen. Tranchering er en helt afgørende del af madlavningen og serveringen af næsten enhver form for kød. En god trancherkniv gør oplevelsen af kødet mere fuldendt. Sommetider vil du have tynde skiver, ligesom med julens skinke, og nogle gange vil du have konsistente centimetertykke skiver som med en steg. Uanset hvordan du ønsker dit kød, er en god trancherkniv eller forskærerkniv med til at udføre opgaven med bravur. Man kan også bruge en tranchergaffel eller en forskærergaffel til at holde stegen eller skinken, så man endnu nemmere kan bruge sin trancherkniv.

På Bageren og Kokken har vi trancherknive af en virkelig høj kvalitet. I vores katalog kan du vælge mellem mange forskellige trancherknive og forskærerknive, så du finder den, der passer dig bedst. De kommer fra de bedste knivproducenter, der er til rådighed, både de japanske og vestlige.

Trancherknive