Tramontina Knive

På en dejlig dag i Brasilien trækker indbyggerne plasticborde og grilltønder ud på gaderne. Hele nabolaget stimler sammen og tager del i at smage det vidunderligt grillede kød eller majskolberne. Ellers ser man også gerne sælgere med store grillvogne langs strandene, der sælger grillspyd. Få lande har så godt kød som Brasilien.

Godt kød og grill kræver gode knive, så man kan yde kødet retfærdighed. Det er derfor kun rimeligt, at verdens førende knivproducent Tramontina kommer fra netop Brasilien. Det var Valentin Tramontina, der i 1911 flyttede til byen Carlos Barbosa med en idé og en drøm om at etablere en succesfuld virksomhed baseret på knive. Tramontinas knive er kendetegnet ved et fint håndværk og et rustikt design. Det rustikke udseende for Tramontinas knive består af træbehandlede skafter og robuste blade. Tramontina har køkkenknive til alle formål i køkkenet, såsom brødknive, kokkeknive, santokuknive, skrælleknive eller kødknive. Tramontina tilbyder også knivsæt til dem, der ønsker at få et godt udgangspunkt.

På Bageren og Kokken forhandler vi Tramontinas prisvenlige knive i vores katalog. Køkkenknive, der gør deres arbejde, uanset om det gælder om at skære i kødet på grillen eller filetere fisk midt om vinteren. Her på Bageren og Kokken leverer vi dine Tramontinaknive hurtigt og problemfrit med et højt serviceniveau.

Tramontina Knive