Tamahagane

Folk er gerne på udkig efter virkelig skarpe og højkvalitative køkkenknive, og den bedste løsning er normalt de japanske knive. Den japanske knivtradition er blevet udviklet og forfinet gennem århundreder, og der er mange forskellige typer og varianter inden for japanske knive.

En producent af førsteklasses japanske knive er Tamahagane. Tamahagane er også et navn, der fremkalder en passion og inderlighed i hver japaner. Tamahagane er nemlig navnet på det stål, der blev anvendt, når de legendariske samuraisværd blev smedet. Tamahagane har hentet sit navn herfra, og deres knive er i sig selv bundet op på en masse tradition. Hvad kendetegner produktionen af ​​Tamahagane knive - og stålet - er, at de er meget hårde i selve bladet, men blødere i resten af ​​stålet. Dette sker for at opnå en skarp kniv, men som stadig er holdbar. Tamahaganes knive er blandt de bedste japanske knive på markedet. Tamahagane har alle former for køkkenknive i deres sortiment; kokkeknive, skrælleknive, santokuknive, grøntssagsknive, brødknive og andre. De har alle forskellige greb og hårdheder.

På Bageren og Kokken har vi udvalgt et stort udvalg af Tamahaganes knive. Det er japansk kvalitet med masser af tradition.

Tamahagane