Stelton Knive

Dansk design er forbundet med høj kvalitet. Uanset om det gælder redskaber eller køkkenknive. Stelton blev grundlagt af de to danske venner, Stellan og Carton, der mødtes under deres militærtjeneste.

Stelton er dansk design, som det plejer at være. Stilfuld og højkvalitativt. Virksomheden har et omfattende udvalg af forskellige redskaber og køkkenknive. Med elegant design og god kvalitet i fokus.

De gode knive i køkkenet gør madlavningen til en fornøjelse. Steltons køkkenknive gør det store arbejde. Uanset om det gælder om at skære den perfekte skive af det gode brød, skære et fint stykke kød, filetering af en frisk fisk eller hakning af grøntsager til en lækker salat - Stelton har en kniv til opgaven. I Steltons serie Pure Black finder du brødknive, santokuknive, kokkeknive og filetknive med mere. Alt sammen for at skabe stor alsidighed i køkkenet, hvilket igen skaber glæden ved mad og gør det sjovere og lettere på skærebrættet.

På Bageren og Kokken får du Steltons knive til gode priser, og vi leverer dem hurtigt - og krydrer dem med en god kundeservice.

Stelton Knive