Skærebrætter

Leder du efter et praktisk skærebræt? Bageren og Kokken har flere modeller, der er både praktiske og stilfulde! Vi har bl.a. robuste skærebrætter i massivt endetræ fra ahorn. Disse typer af skærebrætter er perfekte til hjemmekokken, men bestemt også til de professionelle kokke. Skærebrætter af endetræ fra ahorn er mere hygiejniske end skærebrætter i plastic, da det forhindrer vækst af bakterier.

Vi har også meget fancy skærebrætter fra Skagerrak i teak. Således bliver skærebrættet ikke blot flot, men også en smart indretningsdetalje. Her finder du mange forskellige muligheder. Måske er du interesseret i skærebrætter i marmor fra House Doctor eller måske i LD-PE plast fra Global? Vidste du, at LD-PE plastic er meget skånsom mod knivbladet? Det er også meget let at rengøre og absorberer ingen lugt!

Der er også skærebrætter i akacietræ. Dette træ er meget stilfuldt og holder en yderst høj kvalitet. Et lidt klicheagtigt tip er at gnide dit skærebræt i træ med citron et par gange om året. På den måde undgår du, at dit skærebræt sprækker.

Skærebrætter