Santokuknive

Den japanske knivtradition er ifølge de fleste langt den bedste i verden. I århundreder har de forfinet kunsten at smede køkkenknivene. Japanske knive rummer en hel videnskab, masser af historie samt en omfattende terminologi. En type af japanske kokkeknive er santokukniven. Santoku er sandsynligvis den mest populære japanske kniv på grund af dens alsidighed.

Det japanske ord ""San"" betyder tre og ""Toku"" opgaver. Hvis du oversætter det direkte, betyder det noget à la tre opgaver, men det kan fortolkes lidt anderledes. Nogle hævder, at det betyder, at det er en kniv, der kan bruges til kød, fjerkræ og fisk. Andre siger, at santokukniven bruges til at skære, terne og strimle. En santokukniv er en kniv, der kan bruges til de fleste ting i køkkenet. Santokukniven har en lidt mere lige kant, som gør den velegnet til, når du skal hakke og snitte dine råvarer.

Hos Bageren og Kokken har vi nøje udvalgt en række santokuknive, der vil passe ind i ethvert køkken. Virkelig skarpe og højkvalitative santokuknive samt prisvenlige og holdbare santokuknive. Find den santokukniv, der passer til dig og dit køkken!

Santokuknive