Sabatier Lion

Franskmændene er eksperter i at knytte de specifikke regioner eller lokaliteter til specielle produkter. Der er så mange eksempler på, at produkterne skal komme fra et særligt sted for at få tildelt en særlig betegnelse. Et sådant sted er Thiers, hvor de berømte Sabatier-knive fremstilles.

Sabatier var navnet på to separate familier, der producerede knive i to forskellige dele af Thiers. Siden da har en lang række producenter forsøgt at lægge beslag på navnet Sabatier, men ifølge ophavsretten kan Sabatier kun benyttes, hvis man har et ekstra ord i navnet. Lion Sabatier var i 1812 et af de første mærker, der blev registreret i Thier. Løven har lige siden da været kendetegnende for den kvalitet, man forbinder med Sabatier-knivene.

Køb dine knive fra Sabatier Lion online på Bageren og Kokken. Vi har en bred vifte af køkkenknive fra Sabatier Lion, og vi tilbyder dig altid en høj service og hurtig levering til rimelige priser. Sabatier Lion tilbyder førsteklasses knive til alle de udfordringer, man kan tænkes at møde på skærebrættet.

Sabatier Lion