Øvrige knive

Det er ikke alt, der er relateret til køkkenknive, som rent faktisk er køkkenknive. Der er så mange forskellige køkkenknive, og hver især kommer med forskellige tilbehørsdele, der faktisk er med til at gøre køkkenet til et bedre sted. Den hårde del er, at disse små underlige knive og knivtilbehøret ikke er nok, hvis de står alene i køkkenet. Men hos os er de sammen stærke og danner kategorien Øvrige knive.

Hvordan rengør man nemmest en beskidt svamp? Via en svampekniv med en svampebørste, hvad ellers... Hvordan holder man stegen eller skinken stille, når man skærer den op i tynde skiver? Med en stegegaffel eller en tranchergaffel, selvfølgelig! Hvordan skærer du stilfulde skiver af frisk parmesanost på den bedste måde? Med en parmesankniv, naturligvis! Hvordan skærer du det bedste af en dejlig pølse? Selvfølgelig gør du det med en pølsekniv!

Hos Bageren og Kokken finder du alle slags knive, der måtte være nødvendige i køkkenet. Nok er de små, men yderst brugbare knive, og de er alle tilgængelige i vores katalog. Ingen kniv er for ulige eller mærkelig hos os. Vi sætter stor pris på alle de forskellige køkkenknive.

Øvrige knive