Miyabi

Miyabi er en japansk knivproducent, som er tæt forbundet til den tyske knivproducent Zwilling. Miyabi er et japansk ord, der står for elegance og raffinement, to vigtige søjler i den japanske kultur. Knive og produktionen af knive er også et ekstremt vigtigt element i japansk kultur.

Miyabi formår virkelig at indfange ""Miyabi""-begrebet i deres knive, som er både elegante og sofistikerede. Miyabi har en kniv til ethvert formål i køkkenet, og de fås i forskellige prisklasser og kvaliteter. Miyabi udnytter i sandhed de traditionelle fremstillingsmetoder, der er blevet anvendt i århundreder af de japanske mestre. Miyabi tilbyder knive med damaskusmønstre, der har forskellige stålmaterialer, der er blevet blandet og formet til smukke mønstre i kniven. En meget gammel og flot teknik, der giver knivene en utrolig skarphed. Miyabi anvender også klassiske japanske slibeteknikker, der bevirker, at knivene slibes asymmetrisk. Selv dette giver et komplet og flot look og en mageløs skarphed. Selv fra grebet til spidsen af ​​bladet har man implementeret Miyabis japanske elegance og teknologi, der er blevet forfinet gennem så mange år og så mange japanske smede.

Hos Bageren og Kokken elsker vi japanske knive. Vi tilbyder dig Miyabis japanske knive til favorable priser online. I sortimentet af Miyabi-knive har vi alle tænkelige former for køkkenknive; Santoku, yanagiba, skrælleknive, kokkeknive og andre.

Miyabi