MAC Knive

MAC hævder selv, at når du først har købt en MAC kniv, kan du aldrig gå tilbage til noget andet mærke. Ifølge dem kan du lige så godt smide alle andre knive væk, når du først er begyndt at bruge MAC. Hos Bageren og Kokken forhandler vi dog også andre knive, så måske er vi ikke helt enige i, at man kun skal se mod ét mærke. Men MAC knive er et virkelig godt produkt.

Knivene fra MAC er ekstraordinære skarpe på grund af den nøjagtige slibning. Med de virkelig skarpe køkkenknive bliver madlavningen så meget sjovere. MAC's knive er tynde, hvilket giver dem en stor smidighed. Grundet deres hårdhed på 57-61 HRC holder knivene deres skarphed i lang tid. MAC knivene er desuden hårde nok til, at de er meget vedligeholdelsesvenlige. Endelig er der balancen i MAC knivene, der adskiller dem fra andre produkter. Sammen med det ergonomiske greb bliver MAC knivene behagelige at arbejde med.

På Bageren og Kokken kan du finde dine MAC knive online til gode priser og i en bred palet. Vi har flere knivserier fra MAC, der fremstiller autentiske japanske knive i forskellige varianter. Virkelig skarpe knive, der er en langtidsholdbar løsning.

MAC Knive