Kyocera Knive

Nogle gange kommer der nye tekniske innovationer, der ændrer en hel industri fundamentalt. Dette kan omfatte digitale ændringer såsom lommeregneren eller computeren. Det kan også være nye materialer, der ændrer en industri. I 80'erne begyndte den japanske virksomhed Kyocera at fremstille innovative knive i et nyt materiale, der ændrede hele industrien. Det anvendte materiale var såmænd keramik.

Når man tænker på keramik, tænker de fleste på gryder og vaser, der er ganske skrøbelige, men keramik er alt andet end skrøbelig. Keramik er rent faktisk et af verdens hårdeste materialer, og det er derfor perfekt til køkkenknive. Kyocera køkkenknive er skarpere end de fleste knive, der er til rådighed på markedet. Med keramiske knive skal du ikke slibe dine knive så ofte.

Hos Bageren og Kokken finder du en bred vifte af Kyoceras keramiske knive. Det gælder kokkeknive, skrælleknive, brødknive, santokuknive og alle andre tænkelige former for køkkenknive inden for Kyoceras keramiske knivsortiment. Bageren og Kokken tilbyder Kyoceras keramiske knive til gode priser og med hurtig levering. Hvis du bestiller keramiske knive fra os, får du altid en imødekommende service.

Kyocera Knive