Knivslibere

I køkkenet bør du altid have skarpe knive. Alt for mange mennesker har sløve og kedelige knive derhjemme i køkkenet. Det ødelægger en stor del af glæden ved at være i køkkenet. At have en rigtig skarp kniv, der næsten smelter gennem råvarerne, er en uovertruffen følelse.

Selv hvis du har gode knive derhjemme, betyder det ikke specielt noget, hvis de er sløve. Det ødelægger al deres fantastiske potentiale. Derfor er det vigtigt at passe på sine knive og få dem slebet efter behov. At slibe knive behøver ikke at være svært. Især ikke hvis du har en god knivsliber, og hvis man bruger den rigtige slags kniv. Alle knive kræver forskellige metoder til at slibe kniven og forskellige knivsliber.

Hos Bageren og Kokken har vi alle mulige knivslibere i vores katalog. Stave, slibesten, slibesten, vådsliber og slibestål kan findes hos os. Så uanset hvad du foretrækker eller har brug for til din knivpleje, har vi det. Hvis du har brug for at slibe hurtigt og problemfrit, er en slibestav eller en helt traditionel knivsliber en af de bedste løsninger. Har du brug for en lidt mere nøjagtig slibning af f.eks. dine japanske knive, kan en slibesten måske være et bedre valg. Vi har din nye knibsliber på Bageren og Kokken.

Knivslibere