Knivsæt

Noget af det sjoveste i køkkenet er, når man endelig får lov til at skære i et eller andet. Der ligger faktisk en stor portion håndværk i at skære på korrekt vis, når varen ligger på skærebrættet. At omdanne sit råmateriale, så det passer bedre ind i retten, er en god følelse. Men det kræver, at du har de rigtige knive i køkkenet.

Hvis du ikke har ret mange køkkenknive i skuffen eller ønsker at opgradere knivblokken med nye knive, kan det være godt at have et sammenhængende sæt knive, der fylder skuffen eller knivblokken hurtigt. Knivsættet er derfor typisk den bedste løsning. Køkkenknive hører sammen og er bedst, når bladene er af samme type og mærke. Med et knivsæt får du netop dette. Hertil kommer, at prisen normalt er lavere, når du køber et knivsæt, end når du køber dine køkkenknive i løssalg.

På Bageren og Kokken forhandler vi mange gode knivsæt med køkkenknive, der passer godt sammen. Ved at købe knivene i sæt sparer du penge. Vi har alle mulige tænkelige kombinationer af køkkenknive og tilbehør i vores knivsæt. Fra mærker som Global, Zwilling, Wüsthof og andre. Vi har det største udvalg af knivsæt. Vel at mærke knivsæt af en høj kvalitet.

Knivsæt