Knivlister

At pleje og passe sine knive er vigtigt, når man vil bevare bladets skarphed og kvalitet. Det er helt underordnet, om en kniv er dyr og knivskarp eller ej, hvis du ikke går op i knivpleje. Knivenes gode egenskaber vil fade ud i takt med, at kniven bliver slidt.

Der er nogle vigtige elementer i knivplejen. Det gælder bl.a. selve knivopbevaringen. Hvordan man opbevarer sine knive kan variere, men det er vigtigt, så man beskytter dem mod hårde metaller, der nemt kan skade bladet. En af de bedste og mest almindelige måder at gemme sine knive på er med en knivliste. Med en magnetisk knivliste sidder knivene på væggen, men på en meget effektiv måde. En magnetliste beskytter knivene fra at blive beskadiget af andet bestik eller knive, hvilket de kunne blive, hvis de f.eks. ligger i en skuffe. Derudover viser man knivene frem på bedste vis i køkkenet. Med en knivliste kan alle nemlig se dine smarte knive i køkkenet.

Vi har de bedste knivlister og knivmagneter i vores katalog. Stilfulde og gode knivlister kommer fra mærker som Global, Zwilling eller KG Design. Leder du efter disse knivlister, finder du dem helt sikkert hos os.

Knivlister