Keramiske knive

Ifølge gammel japansk tradition fremstilles knive i stål. Hvilket stål køkkenkniven er lavet af, har altid været en vigtig del af knivtraditionen. Stålet skal være hårdt, og det er noget, som man altid har stræbt efter. Derfor var det ikke helt ukontroversielt, da Kyocera i 1980'erne begyndte at fremstille deres knive i keramik. Trods en vis skepsis fra traditionelle japanske knivproducenter formåede de keramiske knive at etablere sig. Fordelen ved de keramiske knive er deres hårdhed. Keramiske knive er hårdere end stål, kan slibes skarpere og holder deres skarphed i længere tid.

Køb en keramisk kniv og undgå at tænke på slibning de næste seks måneder eller år, alt afhængigt af hvor meget du bruger din keramiske kniv. Dog skal man være forsigtig med at skære hårde ting, såsom ben eller frosne fødevarer.

Her på Bageren og Kokken finder du et godt udvalg af fantastiske keramiske knive. Vi har keramiske knive fra den japanske producent Kyocera blandt andre. Keramiske kokkeknive, keramiske skrælleknive eller keramiske knivsæt, du finder det hele i vores katalog.

Keramiske knive