KAI Knive

Der er nogle specielle steder, som er stærkt forbundet med et enkelt produkt. Japan er generelt stærkt forbundet med knive, og i Japan er der et mytisk sted, som især er stærkt forbundet med fremstillingen af ​​verdens bedste knive. Stedet er Seki, hvor nogle af de bedste knivproducenter i verden har base. En af disse knivfabrikanter er KAI.

KAI producerer japanske knive i en absolut verdensklasse og har gjort det siden 1908. Den japanske knivtradition er både lang og succesfuld, og KAI har virkelig formået at integrere traditionen i deres knive. Det bedste ved Japan er blandingen mellem det traditionelle og det innovative. Virksomheden forvalter arven på fantastisk værdig vis, men er ikke bange for at tænke ud af boksen. I KAI's sortiment af knive er det nemt at spotte både det nye og det traditionelle. KAI-knivene er omhyggeligt smedet og er utroligt skarpe.

Køb dine japanske køkkenknive fra KAI online her på Bageren og Kokken. Vi har gode priser og et stort sortiment af KAI's knive. Med en kokkekniv fra KAI får du skarphed i køkkenet!

KAI Knive