Foldeknive

Alt i samfundet bliver mere og mere bærbart. Ting, der tidligere eksisterede kun på ét sted, bør du nu være i stand til at bære og bruge overalt. Det samme gælder delvist til køkkenet.

At være bundet til en særlig plads i sin madlavning føles dateret. At komme ud i den friske luft og skære sine grøntsager kan være en skøn ændring af kulisserne.

Med en foldekniv kan du tilberede maden overalt. Den smarte opfindelse, der gør, at kniven optager minimal plads og derfor kan kaldes en lommekniv. Ideel til udflugter med mere. Foldekniven er lille, men meget nyttig til at skære i alle former for råvarer. Frugt, grøntsager og mindre stykker kød er helt acceptabelt. At spise sit æble med en foldekniv er et velafprøvet tricks og udøver æblet mere retfærdighed end bare at spise det ret op og ned. Enhver, der nogensinde har spist æble, ved, at det er en helt anden smag, end når man bare bider i et helt æble.

Bageren og Kokken har foldeknive for både voksne og børn fra kvalitetsfabrikanter som Opinel og Laguiole. De kommer i forskellige materialer, farver og mønstre. Hvis du bestiller din foldekniv fra os, sender vi den typisk næste arbejdsdag. Vi har en høj grad af service i hele bestillingsprocessen, og du bør være i stand til at føle dig tryg som kunde.

Foldeknive