Filetknive

Få retter er så gode som stegt makrel på en sommerdag. Eller en torsk med lidt peberrod i efteråret. Eller hvorfor ikke en helt klassisk laks, der bliver ovnbagt? Men der er altid én bestemt trussel, der kan ødelægge oplevelsen ved at spise fisk. Ben.

Med den rigtige gode filetkniv undgår du ben i dine fisk. For selvom det kræver en vis fingerfærdighed, hjælper det, hvis du har en god filetkniv. En god filetkniv er skarp og er designet til at komme ind bag de forskellige lommer, så man på ingen måde ødelægger fisken. Filetering af fisk med en filetkniv af en høj kvalitet kan være en sand fornøjelse. Den måde, kniven glider gennem fisken og renser den for alle de kedelige ben, kan være en virkelig opmuntrende proces. En filetkniv kan såmænd også benyttes til at skære hinder og fedt væk fra det enkelte kødstykke. En filetkniv er med andre ord det ideelle valg.

Hos Bageren og Kokken finder du en bred vifte af filetknive i forskellige prisklasser fra veludvalgte producenter, der leverer en høj kvalitet. Uanset ambitionsniveauet har vi helt sikkert en filetkniv til netop dig.

Filetknive