Brødknive

Overalt er der brug for specialister. Smal, bred eller bare bedre end de andre. Selv blandt køkkenredskaberne er der brug for eksperter, der kan klare specifikke opgaver. Et konkret eksempel er brødkniven.

At skære skiver af et sprødt brød er en dejlig oplevelse. Både med hensyn til smag og dét at kunne skære i det lækre brød. I hvert fald hvis man har en brødkniv, og en god en af slagsen. En almindelig køkkenkniv bliver næsten aldrig i stand til at skære brødet på korrekt vis. Brødknivens savtakkede blade er afgørende på dette punkt. Med en god brødkniv får du den optimale tykkelse på brødet. I stedet for at få skrå og tykke skiver, der kun ødelægger brødet, får du med den rigtige brødkniv gode resultater, hver eneste gang.

En solid brødkniv er en nødvendighed i ethvert køkken. En savtakket kniv kan i øvrigt bruges til meget mere end blot at skære brød. Vælg mellem forskellige typer af greb og farver på din brødkniv.

Bageren og Kokken har brødknive til alle. De findes til alle ambitionsniveauer, i forskellige længder, med forskellige slibninger, og de kommer fra en række kendte producenter. Det bliver en fornøjelse at finde den nye brødkniv.

Brødknive