Børneknive

Hos Bageren og Kokken synes vi, ​​at køkkenet skal være et sted for hele familien. Herunder de mindste, der bringer så meget glæde ind i madlavningen, og grundlaget for al god madlavning er en notorisk kærlighed. Desuden er det utroligt lærerigt at lade børnene være med i køkkenet.

Hvis vi skal inkludere børn i madlavningen, kræver det, at alt er sikkert, så børn ikke risikerer nogen former for skader. Derfor er de specielt tilpassede børneknive sikrere, mindre og bedre for børn. Både for de yngste og større børn.

På Bageren og Kokken finder du en bred vifte af børneknive. Knive, der gør det trygt og sikkert for alle at deltage i madlavningen, uanset alder. Vi har både knive til de små hænder, knive med en stump spids, børnevenlige slibninger, knive ned fingerbeskyttelse samt smarte funktioner. Børneknivene fås også i sjove farver, der gør det sjovt at lave mad for alle involverede parter. Hvis du bestiller dine børneknive fra os, tilbyder vi en imødekommende service og korte leveringstider.

Børneknive