Kitchen Craft

Hos Bageren og Kokken tilbyder vi dig et stort sortiment af bageforme, køkkenredskaber og en række andre køkkenmaskiner fra Kitchen Craft. Køb Kitchen Crafts førsteklasses produkter online på Bageren og Kokken. Kitchen Craft er et brand, der passer godt ind i vores egen filosofi om altid at tilbyde den bedst mulige kvalitet samt et stilfuldt design.  

Kitchen Craft er en britisk virksomhed, der siden 1850 har produceret og leveret prima produkter til køkkenet. Kitchen Craft blev grundlagt af Thomas Plant, hvis pårørende stadig driver virksomheden. Der ligger her en stolthed i at forvalte den lange tradition inden for førsteklasses service og højkvalitative produkter. 

Kitchen Craft har flere serier, der inspirerer i køkkenet på forskellige måder. Master Class er en serie med køkken- og bageredskaber, der tilskynder udviklingen og søgningen efter perfektion. Deluxe er en serie, der inspirerer til stil og elegance kombineret med funktionalitet og innovation. Det overordnede element hos alle Kitchen Crafts produkter er, at de inspirerer i køkkenet.