Kitchen Aid

Design og kvalitet spiller en stadig større rolle i mange forbrugeres hverdag. Retrostilen er i høj grad inde, hvilket kan ses i forbrugernes hjem, også når de vælger køkkenudstyr. KitchenAids® køkkenmaskine, der blev udviklet i 1919 i USA. I 1937 gav designeren Egmont Arens maskinen det udseende, den har i dag. Maskinen har vundet adskillige designpriser og kan ses på museer rundt om i verden - den ingår bl.a. i de permanente samlinger på Museum of Modern Art i New York og San Francisco.

Baseret på KitchenAids® køkkenmaskine i retrostil er sortimentet blevet udvidet til at også omfatte blendere, foodprocessorer, brødristere, kaffekværne og espressomaskiner.
 
Bageren og Kokken har et af markedets største udvalg af KitchenAid-produkter. Vi har samtlige farver på eget lager i Gøteborg og kan derfor levere hurtigt. KitchenAid-maskiner leveres gratis med pakkepost.

I vores butik i Gøteborg har vi 29 forskellige farver på KitchenAids maskiner, så du som kunde kan finde din personlige yndlingsfarve.
 
Vi er officiel forhandler af KitchenAid-produkterne.
 
Kommer snart til salg på vores hjemmeside! 
Bruksanvisning till KitchenAid.pdf