Perkolator

At brygge kaffe er en kunstart i sig selv. Der er ingen rigtige eller forkerte metoder, og man kan benytte sig af en række former for kaffemaskiner eller kaffebryggere. En kaffebrygger som perkolatoren er effektiv, hurtig og brygger en særdeles lækker kaffe.

Perkolatorer er en type kaffebrygger, der i udseendet ligner en termokande. Hvad der adskiller perkolatoren fra en almindelig kaffemaskine, er funktionen. Vandet passerer gennem kaffefilteret ad flere omgange, indtil vandet når kogepunktet, og hvorefter temperaturen nedsættes med en termostat, så perkuleringen ophører. Eftersom kontakttiden med vandet er ganske lang, anbefaler vi, at du bruger stempelkaffe. Resultatet bliver en stærk varm kaffe med en fremragende aroma!

Her på Bageren og Kokken finder du gode perkolatorer fra C3. En perkolator behøver bestemt ikke at være grim og kedelig. I vores udvalg af perkolatorer er der farverige perkolatorer, modeller i rustfrit stål eller helt sorte perkolatorer. Få dig en dejlig perkolator fra os til en god pris, så du kan brygge din kaffe med stil.

Perkolator