Mælkeskummere

Er du en rigtig latte-elsker, der elsker at hænge ud i kaffebaren? Er du træt af at skulle et smut forbi den nærmeste cafe, hver gang du får hang til den perfekte kaffe? Hvis du ønsker at få mulighed for at nyde en dejlig latte eller cappuccino i dit eget hjem, har du fundet frem til det rette sted! Her har vi flere værktøjer, der hjælper dig med at skabe den perfekte mælkeskum.

Her på Bageren og Kokken kan du finde din mælkeskummer fra Bialetti, Graef, Dualit og Krups. Alle disse laver en dejlig og fluffy skum. Vi forhandler bl.a. en trådløs mælkeskummer fra Dualit, som har tre forskellige funktioner. Du kan varme og skumme mælk til en cappuccino, skumme kold mælk til milkshakes eller bare varme mælken til din latte eller varme kakao.

Du kan også finde en mælkeskummer, der fungerer perfekt i din mikrobølgeovn. Med denne mælkeskummer kan du nemt lave din egen cremet cappuccino eller caffe latte på sekunder. Hos os kan du også finde flere forskellige modeller inden for mælkekander. Mælkekander er perfekte til at varme og hælde den varme mælk op med!

Mælkeskummere