Espressomaskine

Her på Bageren og Kokken forkæler vi os selv med masser af kaffe hver eneste dag - en sand hverdagsluksus! Hos os finder du både de manuelle og automatiske espressomaskiner, og de kommer fra markedets bedste producenter såsom Gaggia, Ascaso, Siemens og KitchenAid. I denne kategori finder du også kaffekværne, ligesom vi har mælkekander i rustfrit stål med farver som sort, hvid og turkis.

Vi mener, at en god espresso er noget, der gør livet værd at leve. Det er en luksuriøs fornemmelse at være i stand til at invitere venner og familie på en rigtig god latte, cappuccino eller americano. De espressomaskiner, vi tilbyder, giver ikke kun en virkelig god espresso. De er også tilgængelige i mange flotte farver, der gør espressomaskinen til en stilfuld indretningsdetalje i køkkenet.

Vi tilbyder også automatiske espressomaskiner. De er perfekte til dem, der ønsker at tilbyde medarbejderne på god kaffe hver dag. Fuldautomatiske espressomaskiner passer godt til store grupper, der ønsker god kaffe på kort tid. De er enkle at bruge og nemme at rengøre!

Espressomaskine