House Doctor

Hos Bageren og Kokken finder du en bred vifte af boligprodukter fra House Doctor. Uanset om du er på udkig efter en lampe, vase, kurv eller andet boligtilbehør fra House Doctor, kan du finde det online i vores webshop. Vi har også gode priser på vores House Doctor-produkter, og som altid tilbyder vi dig en hurtig levering.
 
House Doctor er et mærke, som vi virkelig elsker. Familievirksomheden blev grundlagt i Danmark i 2001 og drives nu af de tre Juhl-søskende. Kreativitet er et af nøgleordene hos House Doctors virksomhed, og deres boligprodukter er et reelt vitaminboost, både i køkkenet og i resten af ​​hjemmet. House Doctor arbejder for at skabe et mere personligt og inspirerende hjem via en rustik, stilfuld og smuk stil.
 
Tjek vores fantastiske dejlige sortiment af boligtilbehør fra House Doctor. Med disse kan du give dit køkken eller dit hjem et kæmpe løft, som er langtidsholdbart. House Doctors boligtilbehør kan købes på nettet hos Bageren og Kokken - det er smidigt, let, billigt og hurtigt!