HardangerBestikk

Hardanger Bestikk er Skandinaviens største producent af bestik og gaver i rustfrit stål. Der er tale om en fremsynet virksomhed med en moderne produktion, der har fokus på et nyt og spændende design.

Hardanger Bestikk giver dig den perfekte gave til de fleste anledninger, og blandt de mange forskellige former og mønstre er der helt sikkert noget, der passer til netop den givne lejlighed.

Hardanger Bestikk ligger i Kinsarvik, længst inde i Hardangerfjorden. Virksomheden blev grundlagt i 1958, og i over 50 år har de produceret service af en høj kvalitet, der er baseret på de skandinaviske traditioner.

Alle produkter fra Hardanger Bestikk har sine rødder i norske Hardanger, men de adskiller sig på forskellige måder fra deres rollemodeller, enten i udseende og design eller som innovative, originale produkter.

Med kvaliteten 18% krom og 8% nikkel i stålet har bestikket den absolutte bedst mulige kvalitet på markedet.

Produkterne er baseret på gamle håndværkstraditioner, mens løbende investeringer er foretaget for at holde trit med den seneste teknologiske udvikling. Siden midten af ​​sidste århundrede har Hardanger Bestikk været førende i produktionen af ​​bestik og vil være en førende og spændende leverandør af kvalitet bestik til kommende generationer.

Har du købt nyt bestik og ønsker at samle flere dele af samme serie kan Hardanger Bestikk tilbyde dig en færdiggørelse garanti for mindst 10 år fra det tidspunkt, du køber bestikket. Denne garanti gælder kun for komplet design serie i Bestikk og ikke til andre produkter såsom Hardanger serien.