Trykkogere

Hvis du er rigtig smart, bruger du naturligvis en trykkoger. Hvis du først har prøvet en trykkoger, kender du forskellen i smag og måden, hvorpå råvarerne bliver bevaret. Herefter er det svært at vende tilbage til den traditionelle gryde. Broccoli kogt på den sædvanlige måde taber op til 40% af sin næringsværdi. I en mikrobølgeovn mister broccoli hele 70-80% af sine forskellige næringsstoffer. Med en trykkoger bevarer du næsten alle disse næringsstoffer, hvorfor du får masser af smag.

Hos Bageren og Kokken elsker vi ideen om at spare tid på madlavningen via en trykkoger. Det tager eksempelvis kun 7-8 minutter at koge kartofler. Rå ris kan typisk tage 45 minutter at tilberede, men det tager kun 20 minutter i en trykkoger. En trykkoger giver dig derfor sundere mad, forbedrer smagen og sparer tid! Dybest set kan du gøre alt med en trykkoger. Kog, damp, braisér og brun - tilbered kød, fisk, grøntsager, kartofler, ris, gryderetter og supper! Kunne det være bedre?

Trykkogere