Tefal Jamie Oliver

Jamie Oliver er den britiske stjernekok, der via sin karisma og enkle fremgangsmåder i køkkenet har inspireret så mange mennesker til at spise bedre, sundere og mere velsmagende mad. Oliver har hentet sin erfaring fra nogle af Londons bedste restauranter og har selv etableret en række restauranter. Oliver burde om nogen vide, hvad der er godt, når det kommer til stegepander, kasseroller, sauterpander eller gryder.

Derfor får du en utrolig kvalitet med Tefals gryder, der er blevet udviklet i samarbejde med Jamie Oliver. Tefal forandrede, hvordan man anvender og fremstiller stegepander, da de begyndte at anvende teflon i deres pander. Pludselig satte maden sig ikke fast i stegepanderne, og man fik nu erfaring med non-stick belægninger. Kombinationen af ​​Tefals mangeårige innovative ekspertise, når det kommer til køkkengrej, og Jamie Olivers erfaring i de professionelle køkkener gør, at man står med en sublim serie med pander, gryder, kasseroller og sauterpander.

I vores sortiment har vi hele serien ​​Jamie Oliver fra Tefal, og den fås til fantastiske priser, og vi tilbyder dig altid en god service. Det gælder lige fra, at du placerer din ordre, til produktet står derhjemme på komfuret!