Stegepander

Det skal være sjovt at lave mad, for så bliver resultatet så meget bedre! Løft madlavning med en brugervenlig stegepande. En rigtig god stegepande, som giver en unik smag og masser af karakter til dine udvalgte retter. Hos Bageren og Kokken kan vi tilbyde dig en bred vifte af pander. Du finder med stor sandsynlighed en, der passer perfekt til dig og dit køkken! Vi har eksempelvis mange pander, der passer til induktion. Du finder også de keramiske pander i vores sortiment. Vi har naturligvis også valgt at tage Jamie Olivers fantastiske pande fra Tefal med i udvalget.

Vælg mellem alt fra lette pander med en glat overflade til robuste og riflede pander. Vi har også indsamlet masser af tilbehør til stegepanden, der øger både følelsen af ​​madlavning og smagsoplevelse. Vi forhandler bl.a. en stegepande i støbejern fra Le Creuset. Støbejern bruger varmen optimalt og fordeler den jævnt og effektivt. Det betyder, at du får de bedste resultater, mens du faktisk sparer energi.

Kategorien omfatter også flere pander fra de mest professionelle mærker. Det gælder de Buyer, Demeyere, Eva Solo, Fiskars, Fissler og GreenPan. Du vil også finde en stegepande fra Bialetti, der har en unik keramisk belægning. Denne type har en meget høj styrke og kan modstå meget høje temperaturer!

Stegepander