Staub Støbejern

En støbejernsgryde er i princippet både æstetisk og smuk i køkkenet og virkelig god, når vi snakker om funktion. Kvaliteten og designet på ​​støbejernsprodukterne kan dog variere en del. En virksomhed, der virkelig leverer fine og højkvalitative støbejernsgryder, er franske Staub.

Staub støbejernsgryder anvendes af professionelle kokke over hele verden. Sammen med et par få andre producenter har de sat franske støbejerngryder på verdenskortet. Unikke egenskaber såsom et selvlåsende låg (små forhøjninger på indersiden af ​​låget gør, at vandet kondenserer og drypper ned på stegen i gryden, hvilket resulterer i særdeles saftigt kød) og flere lag emalje på ydersiden. Der er endvidere sort mat emalje på indersiden som en af de andre kvaliteter, der har gjort Staubs gryder ultrapopulære. Gryderne fungerer til alle typer varmekilder. Grebet på låget kan modstå temperaturer op til 200 grader. Staub tilbyder også knopper med forskellige motiver, der supplerer støbejernsgryden.

Hos Bageren og Kokken tilbyder vi støbejern fra Staub. Støbejernsgryder og støbejernspander i lyse farver, der pepper køkkenet op med sit smukke design. Staubs støbejernsprodukter er fransk kvalitet, når det er bedst. Vi forhandler Staub støbejernsgryder til fantastiske priser og med en tryg service af en høj kvalitet.

Staub Støbejern