Skeppshult Støbejern

Her på Bageren og Kokken finder du flere forskellige modeller inden for støbejernsprodukter fra Skeppshult. Disse er fremstillet af omhyggeligt kontrollerede materialer i form af rent råjern. Ved tilberedning af fødevarer i en støbejernsgryde eller -pande afgiver denne lille mængde sundt jern til fødevaren.

Man kan nemt bruge støbejern på alle typer af varmekilder, de fungerer også meget godt over åben ild! Det eneste støberi, der har overlevet i Skandinavien, er Skeppshults støberi. Det kræver mange elementer at skabe det perfekte støbejernsprodukt. Det kræver f.eks. meget dygtige håndværkere.

Skeppshults støbejernsprodukter forbehandles altid med en certificeret rapsolie. Denne rapsolie giver produkterne deres fine sorte farve og non-stick beskyttelse. Vidste du, at det er vigtigt at pleje sit støbejernsprodukt? Begynd med at skylle i vand, når panden eller gryden stadig er varm, det gør det nemmere at rengøre. Drys saltflager ned i panden eller gryden og skrub med den gule side af en køkkensvamp. Skyl, tør af og smør derefter panden eller gryden med olie!

Skeppshult Støbejern