Scanpan

Når vi ser efter nye produkter til vores dejlige sortiment, er det ikke usædvanligt, at vi vender blikket mod syd. Det gælder bl.a. de danske producenter, der er gode til at skabe innovative designs til køkkenet og hjemmet. Under søgningen fandt vi frem til Scanpan, og det er vi særdeles glade for.

Scanpan fremstiller pander, kasseroller og gryder på fabrikken i Jylland. Scanpans gryder er ofte fremstillet af aluminium, men de har også både kasseroller, stegepander og gryder fremstillet af rustfrit stål. Scanpan etablerede virksomheden i 1956 og er nu blevet en rigtig institution i branchen. Scanpan har været dygtige til at støbe deres kasseroller og pander, så de får et smukt udseende og en helt fantastisk funktion. Med en Scanpan stegepande eller en Scanpan gryde er der integreret en masse teknologier og innovationer, som du ikke altid tænker over. Scanpan skaber både sikre og anvendelige pander og gryder, hvorfor der er stor fokus på produktionen.

Du finder dine pander, kasseroller og gryder fra Scanpan online på Bageren og Kokken. Vi har en række forskellige serier fra Scanpan med diverse gryder, der vil gøre stegning og kogning m.m. til en sand fornøjelse.

Scanpan