Sauterpander

At kombinere to gode ting og gøre det endnu bedre er altid noget, man kan stræbe efter. Det er præcis, hvad en sauterpande gør. Her har man hentet det bedste fra stegepanden og kombineret det med de særlige kendetegn fra en kasserolle. Kanterne er højere end ved en konventionel stegepande, hvilket gør det muligt at koge i den. Derudover kommer denne type pander ofte med låg. Samtidigt har sauterpander en meget større stegeflade end de almindelige kasseroller.

Har man en ret, der skal steges, og som også skal indeholde en slags sauce, er sauterpanden skræddersyet til formålet. Uden sauterpanden havde man været tvunget til at bruge to pander til at få en god stegeflade og til at koge sovsen.

Hos Bageren og Kokken forhandler vi sauterpander og sautergryder i kulstofstål, støbejern, emalje, aluminium og kobber. Vi har valgt at fokusere på kvaliteten af ​​vores produkter. Varemærker tæller her bl.a. de Buyer, Eva Solo, Demeyere, Ronneby Bruk, Skeppshult, Le Creuset og Scanpan m.fl. De står alle for et flot design og en urokkelig kvalitet, når det kommer til sauterpander. Vi forhandler både sauterpander til induktion, keramik og gas.

Sauterpander