Saftkogere

Intet overtrumfer et glas iskold hyldebærsaft på en varm sommerdag. Eller hvorfor ikke hente en termokande med varm jordbærsaft på en kold vinterdag? Saften er vidunderligt ren og enkel. Den kedelige ting ved saft købt i butikken er alle de kunstige E-tilsætningsstoffer, der er presset ind i flaskerne. Tilsætningsstoffer har en dokumenteret skadelig effekt for både børn og voksne. Men hvordan kan du lave din egen saft? Og er det ikke svært at lave sin egen saft?

Svarene på disse spørgsmål er en saftkoger og nej. Med en saftkoger bliver det nemt at tilberede sin egen saft. Her får du styr på, hvad du selv drikker, og hvad du giver videre til dine børn. Normalt er det nok til at bruge bær, frugter og sukker, når du skal lave din egen saft. At koge saft er perfekt til at bevare og udnytte de bær, du har derhjemme i haven. Saften kan endda nemt fryses og holder i lang tid. Det ville være så trist, hvis al den saft og kraft skulle gå til spilde!

Hos Bageren og Kokken tilbyder vi dig saftkogere, der er perfekte til saftprocessen. Vi leverer altid din saftkoger på kort tid, og den holder en høj kvalitet og fås til lave priser.

Saftkogere