Røgning

Folk har længe røget forskellige former for fødevarer. Røgning af mad var en ting, man gjorde, før man havde et køleskab, og det var formentlig den mest effektive og nemmeste måde at holde maden frisk og forhindre den i at rådne. At røge mad er dog en tradition, der stadig lever. Røgning bliver faktisk mere og mere almindeligt, og især når du griller for at få den der helt særlige BBQ smag, er det en god ting.

Bruger du en gryde til røgningen, får du et godt fundament. Den fungerer ligesom en almindelig gryde med låg, der anvendes på komfuret. Det sjoveste ved at røge er, at du kan lege med smagsvarianter ved at skifte mellem de forskellige former for spåner.

Hos Bageren og Kokken sælger vi forskellige gryder til røgning samt spåner. De fås til rimelige priser og betingelser. Du kommer til at elske at røge din egen mad derhjemme. Med vores røgegryder fra mærker som Zwilling og Nordic Ware bliver det både nemt og sjovt at røge. Og sådan burde det være med alle gryder!

Røgning