Paellapander

Hvad betyder ordet paella? Faktum er, at ordet paella ikke har nogen reel oversættelse, men snarere er et navn. Navnet er det latinske ord for ovn. Paellapanden var grundlaget for hele paellaretten, og det var i Valencia, at man først begyndte at lave paella. Paella er således både navnet på panden og den verdensberømte ret.

Paella er Spaniens nationalret. For at kunne tilberede og servere en rigtig paella har du brug for en god paellapande. Bageren og Kokken tilbyder dig bredt udvalg af paellapander til både almindelige komfurer og gasblus til udendørs brug. Vi har paellapander, der er fremstillet af kulstofstål i varierende størrelser. Alle vores paellapander holder en meget høj kvalitet, og vi tilbyder altid en god service, hvis du bestiller en paellapande hos os.

Størrelsen på ​​paellapanden kan variere meget, alt afhænger af hvor mange der skal spise med. En større paellapande er derfor perfekt til mange gæster, og paellaen er i øvrigt en fantastisk festret. Det er ligetil at variere ingredienserne efter gæsternes smag, så prøv gerne noget nyt, når familien eller vennerne kommer forbi til paella tilberedt i din nye paellapande.

Paellapander