Øvrige Gryder

Når det kommer til gryder i køkkenet, så tænker man både på pander, gryder, forme og kasseroller i forskellige designs. Under kategorien Øvrige Gryder har vi indsamlet Bageren og Kokkens forskellige gryder og tilbehør. Produkter, der er sjove, smarte og nyttige.

Staubs knopper med forskellige dyremotiver er f.eks. en sjov detalje til gryden. Vi har også friturekurve, stænkbeskyttelse, stegepandestativer eller dampkogere. Og så er der alle de andre vidunderlige produkter. Når det kommer til køkkengrej, er Bageren og Kokkens mål altid at levere en imødekommende service, og vi tilbyder vores kunder en hurtig levering.

Mange af de andre gryderelaterede produkter åbner nye døre i køkkenet. Nye muligheder er med til at skabe nye retter, som du aldrig har prøvet før. Test de ting, der ser så godt ud på TV, eller som smagte helt himmelsk i restauranten. Prøv at lave dumplings med dampkogeren eller dybsteg i din frituregryde. I denne kategori har vi samlet produkter til den nysgerrige eller dem, der ikke er bange for at prøve nye ting i køkkenet. I mange henseender er dette nøglen ved madlavning, nemlig at ville udfordre sig selv.

Øvrige Gryder