Ovnforme

Ovnen er virkelig et magisk sted. Du sætter noget i den, venter og derefter tager du noget helt andet ud. Den flydende og blege dej bliver både sprød og gyldenbrun. Måske er du nu klar til at sætte tænderne i kager eller brød.

Som de fleste ved, kan du desværre ikke sætte tingene i ovnen uden at have den rigtige form, der kan modstå en høj temperatur i ovnen. Ideelt set bør du også tilføje lidt stil. Hos Bageren og Kokken har vi et fantastisk udvalg af ovnfaste fade og ovnpander. Vi har næsten 300 forskellige ovnforme, som du kan vælge imellem. Der er både de farverige modeller samt de sorte, hvide, store, små, lange og korte, ligesom du kan få gratinforme, bradepander, ovnfaste fade, porcelænsforme, forme i keramik, rustfrit stål, emalje eller plader. Vi har hele spektret. Fra betroede mærker som Gerbera, Le Creuset, Chasseur, Riess og Mauviel.

Ligesom når tryllekunstneren lægger et lommetørklæde ned i en hat og trækker en kanin op, kan du sætte dejen i ovnen og få det smukkeste brød. Det er nede i ovnformen, at den egentlige magi tager form. Få de rigtige ovnfaste fade, så magien vil flyde selv i dit køkken.

Ovnforme