OBH Nordica Let Støbejern

Efter Freden i Roskilde i 1658 er forholdet mellem Danmark og Sverige heldigvis blevet bedre. Kærlighedshistorien mellem de to lande kulminerede i færdiggørelsen af ​​Øresundsbroen i 2000. Et andet godt samarbejde mellem Sverige og Danmark er varemærket OBH Nordica. Den danske virksomhed OBH fusionerede i 2002 med svenske Nordica.

OBH Nordica fremstiller støbejernsgryder af en god kvalitet. Let støbejern er nemt at arbejde med, og det finder man primært i serien Rustic Evolution. Innovation er OBH Nordicas kerneværdi, og det afspejles i deres pander og gryder. Nye teknologier og fremstillingsmetoder giver en helt anden lethed i støbejern, hvilket gør det nemt og sjovt at arbejde med. Selv designet emmer af innovation, og der er flere spændende farver på støbejernsprodukterne. Det er et prisvenligt produkt til dig, der vil have støbejern i køkkenet.

Hos Bageren og Kokken forhandler vi OBH Nordicas prisvenlige støbejernsgryder, der holder et højt niveau, når det gælder service og korte leveringstider. OBH Nordicas støbejernspander og støbejernsgryder er lettere end andre støbejernsgryder på markedet grundet nye innovative produktionsteknikker.

OBH Nordica Let Støbejern