Mauviel 1830

Holdbarhed og kvalitet er vigtige egenskaber, når det gælder anskaffelsen af nye stegepander, kasseroller og gryder. Fokuserer du på dette, får du et kvalitetsprodukt, der er langtidsholdbart. En virksomhed, der virkelig leverer den kvalitet og holdbarhed, er franske Mauviel.

Mauviel er et familieforetagende beliggende i Villedieu-les-Poeles, Normandiet, Frankrig. Virksomheden blev grundlagt i 1830, og man har siden da fremstillet førsteklasses køkkenudstyr i et særdeles godt design. Produkterne bliver værdsat over hele verden, og de er en fornøjelse at bruge for både professionelle kokke og for alle os, der drømmer om at lave mad som en professionel.

Serien M'Cook er opbygget i syv lag af rustfrit stål og aluminium, hvorfor den enkelte gryde bliver meget energieffektiv (op til 50% bedre end tilsvarende produkter i rustfrit stål) og opnår en jævnt fordelt varme.

Mauviels gryder, kasseroller og pander har en fremragende funktion, en stor kvalitet og giver dig et stilfuldt, smagfuldt look. Hos Bageren og Kokken kan du nemt købe dit køkkengrej fra Mauviel til gode priser med flotte leveringsvilkår og en hurtig levering.

Mauviel 1830